Primary i

English Through Science (7-12 god.)

Maštovite, vesele i zabavne satove nudimo i za djecu od 7 do 12 godina (program Primary). Uz mnoštvo igara, pjesmica i crtića kojima obiluju svi naši tečajevi, nastava je motivirajuća, zahtjevna, ali uvijek zabavna.

Program Primary izvodi se u nekoliko različitih tečajeva (boja) ovisno o djetetovom uzrastu i predznanju. Primary Green namijenjen je prvašima nastavljačima, Primary Orange drugašima, Primary Bronze trećašima, Primary Silver četvrtašima, Primary Gold petašima, a English Through Science djeci nižih razreda osnovne škole koja tečno pričaju engleski jezik.

Za djecu školskog uzrasta posebno izdvajamo program ENGLISH THROUGH SCIENCE temeljen na pristupu učenju jezika koji se naziva Content and Language Integrated Learning (CLIL), a koji u ovom kontekstu označava učenje tematskih jedinica drugih nastavnih predmeta na nastavi engleskog jezika. Drugim riječima, pomoću jezično i sadržajno prilagođenih materijala, djeca uče sadržaje iz, primjerice, biologije ili zemljopisa kroz medij engleskog jezika.

Tematske jedinice iz različitih predmeta obrađuju se kroz zabavne aktivnosti osmišljene da iskoriste dječju prirodnu želju za otkrivanjem novog, za istraživanjem i učenjem. Cilj metode je dvostruk; ostvariti napredak u polju stranog jezika i proširiti znanje iz drugih područja, pridonoseći tako cjelokupnom razvoju djeteta u obrazovnom i socijalnom smislu.

Program ENGLISH THROUGH SCIENCE, kao i svaki program Primary, odvija se jednom tjedno po jedan školski sat (u trajanju od 60 minuta) u e-učionici u Ul. kralja Zvonimira 48 i u Trondheimskoj 25 u kasnijim popodnevnim terminima ili u kombinaciji popodnevne i jutarnje smjene. Nastavne materijale djeca slušaju i gledaju kod kuće održavajući tako stalnu izloženost jeziku i cjelinama koje se obrađuju na nastavi.

Program Primary nudimo u varijanti engleskog, španjolskoga i njemačkoga jezika.

Za sve informacije, upise i rezervacije obratite se mailom ili nazovite na 091/722 96 62.