Pre-Primary (2-6 god.)

Veliku pažnju posvećujemo kvaliteti nastavnog procesa, primjenjujući metodologiju rada primjerenu djetetovoj dobi, mogućnostima i potrebama. Jezični sadržaj obrađuje se pomoću pjesmica uparenih s pokretom, igara, priča, crtića, didaktikčkih kartica, igračaka i drugih rekvizita te kroz razne likovne aktivnosti.

 Male grupe od 4 do 8 učenika omogućuju individualan pristup svakom djetetu i osiguravaju prijateljski i prisan odnos s nastavnikom.

Program Pre-primary realizira se u različitim varijantama (bojama) ovisno o dobi djeteta i jezičnoj kompetenciji na stranome jeziku. Početnički tečajevi su Pre-Primary Blue za dvije do četiri, odnosno pet do šest godina, a nastavljački tečajevi za djecu vrtićke dobi su Pre-primary Red, Pre-primary Purple i Pre-primary Pink. Održavanje nastave predviđeno je radnim danima u popodnevnim terminima (u 17h, 18h i 19h u Kralja Zvonimira 48 i Trondheimskoj 25), a u slučaju posebnog interesa postoji mogućnost organizacije tečaja radnim danom u prijepodnevnim satima.

Za dobnu skupinu od 2 do 4 godine, roditelj je prisutan na nastavi, pružajući djetetu potporu i pomažući mu da se usredotoči na nastavne aktivnosti, dok za stariju djecu vrtićkog uzrasta prisustvo roditelja ovisi o željama i potrebama djeteta i roditelja. Nastavne materijale djeca slušaju i gledaju kod kuće održavajući tako stalnu izloženost jeziku i cjelinama koje se obrađuju na nastavi.

Program Pre-primary nudimo u varijanti ranog učenja ENGLESKOG, NJEMAČKOG i ŠPANJOLSKOG jezika.

Za sve informacije, upise i rezervacije obratite se mailom ili nazovite na 091/722 96 62.