Osnivačica i direktorica, Ivana Akrap Antić doktorand je na Sveučilišnom doktorskom studiju glotodidaktike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu o majka dvoje djece. Prije upisa na doktorski studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu završava poslijediplomski sveučilišni studij poslovnog upravljanja (MBA). Zvanje profesora engleskog jezika i filozofije (magistra edukacije) također stječe na Sveučilištu u Zagrebu. Rano učenje stranih jezika područje joj je profesionalnog i znanstvenog interesa, posebice razvoj i izrada nastavnih materijala. Uživa u radu s djecom, a voditeljica je programa Pre-primary u našim učionicama u ulici Kralja Zvonimira.

Olga Matić magistra je engleskoga jezika i književnosti i hrvatskoga jezika i književnosti (Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu). Ova talentirana, vedra i duhovita nastavnica (inače, majka dvoje djece) omiljena je kod djece i roditelja, a krasi je i bogato iskustvo u poučavanju djece od 2 do 12 godina. Pouzdana, stučna i uvijek nasmijana, u školi Fun2Learn vodi tečajeve Pre-primary, Primary i English Through Science u našem prostoru u Ulici kralja Zvonimira i u Čarobnom gradu.

Ova topla i nježna izvorna govornica njemačkoga jezika, aktivna je članica organizacije za promicanje ljudskih prava Peace Brigades International, a u školi Fun2Learn vodi tečajeve Pre-primary German i Primary German. Završila je poslovno upravljanje (Univeristy of Applied Sciences, Deggendorf) i novinarstvo (Institut für Lernsysteme, Hamburg), a prije dolaska u Hrvatsku radila je s djecom u Keniji poučavajući engleski jezik. Pedatna, predana i organizirana nastavnica i administratorica, izrazito je vrijedan član našeg tima.

Damira Sisgoreo magistra je engleskoga jezika i književnosti i talijanskoga jezika I književnosti (Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu), vesela, dinamična i sposobna nastavnica i majka dvoje djece. Svoju priču u Fun2Learn započela je kao majka polaznika koja je prisustvovala nastavi, da bi se, na našu sreću, iduće godine priključila timu kao voditeljica tečajeva Pre-primary I Primary u našoj školi na Mertojaku.

Vedra, duhovita i vrijedna, Nancy Miličević majka je dvoje djece vrtićke dobi i voditeljica našeg programa Playschool (2-4 god.). Rođena Kanađanka, nakon dugogodišnjeg rada u svijetu financija (završila University of British Columbia Sauder School of Business), seli u Hrvatsku i posvećuje se majčinstvu i obiteljskom životu, i na našu sreću, radu s djecom.

Anamarija Borzić izvorna je govornica engleskoga jezika rođena u Johannesburgu (JAR), gdje je i provela djetinjstvo. Vrijedna i uvijek pozitivna, Anamarija je strastvena putnica, volonterka i atletska sutkinja, a u Fun2Learn radi kao voditeljica tečajeva Playschool, Pre-primary i Primary.

Mlada, vesela i sposobna izvorna govornica španjolskoga jezika vodi tečajeve Pre-primary Spanish i Primary Spanish. Ova ljubiteljica životinja u rodnom gradu Arici radila je u obiteljskom vrtiću, a po struci je diplomirana fotografkinja (Universidad del Pacifico, Santiago, Čile) i prvostupnca poslovnog upravljanja (Universidad de Tarapaca, CFT Tarapaca Arica, Čile).