U školi FUN2LEARN nudimo jedinstvene programe ranog učenja stranih jezika u Hrvatskoj! Od jedinstvenih materijala, nastavnih aktivnosti i veličine grupe, do uređenja i opremljenosti prostora, kod nas je sve prilagođeno upravo ranom učenju i radu s djecom od 2 do 12 godina. Dijete je kod nas u središtu nastavnog procesa, a metodologija rada uvijek primjerena djetetovoj dobi, mogućnostima i potrebama.

Naši su programi ambiciozni i sadržajno opsežni, ali izvode se na način da dijete nikad nije pod pritiskom. Cilj nam je da se naši mali polaznici dobro osjećaju i dobro zabave, da nastavu stranog jezika vide kao nešto u čemu uživaju, a pritom i mnogo toga nauče! Zato su nam satovi uvijek veseli, dinamični i ispunjeni mnoštvom igara, a provode se u malim grupama učenika. Uz kratki video materijal koji čini okosnicu svakoga sata, nastavnu cjelinu obrađujemo izmjenjujući kratke aktivnosti i igre s didaktičkim karticama, igračkama i rekvizitima s vremenom provedenim za stolom rješavajući jedan do dva radna lista koji prate video materijal. Tako najveći dio sata provodimo u didaktičkim aktivnostima na podu: igramo se, pjevamo, plešemo i odlično se zabavljamo!

Neophodan element naše metode poučavanja je i održavanje izloženosti jeziku gledanjem nastavnog materijala kod kuće. To je element kojeg ne možemo dovoljno naglasiti: manje od 5 minuta dnevno daje izvanredne rezultate! Naime, svaki tjedan obrađuje se jedna nastavna jedinica koja je popraćena didaktičkim video materijalom (koji se nalazi na my.wowenglish.com ili na fun2learnworksheets.com), a zadatak roditelja je djetetu taj kratki materijal pustiti, po mogućnosti, jednom dnevno u tjednu u kojem je aktualan.

Hrvatski materijali koje koristi cijeli svijet

Kao rezultat rada i iskustva u nastavi ranog učenja stranih jezika, škola FUN2LEARN postala je poligon za stvaranje didaktičkih materijala za rano učenje koje koriste nastavnici diljem svijeta. Riječ je, u najvećoj mjeri, o radnim listovima za rano učenje koji se redovito dodaju na portal fun2learnworksheets.com. Vlasnica škole je ujedno i autorica radnih listova koje preuzimaju nastavnici diljem svijeta, a za koje škola FUN2LEARN zadržava ekskluzivno pravo korištenja za Hrvatsku.

Ponosan partner Whattsenglisha

Također, jedini u Hrvatskoj partneri smo fantastičnog izdavača Wattsenglish, a korištenje njihovih Wow! materijala uz naše vlastite, naše programe čini u potpunosti jedinstvenima u Hrvatskoj!