Program ENGLISH THROUGH SCIENCE namijenjen je učenicima nižih razreda osnovne škole koja već tečno pričaju engleski jezik. Program je temeljen na pristupu učenju jezika koji se naziva Content and Language Integrated Learning (CLIL), a koji u ovom kontekstu označava učenje tematskih jedinica drugih nastavnih predmeta na nastavi engleskog jezika.

Drugim riječima, pomoću jezično i sadržajno prilagođenih materijala, djeca uče sadržaje iz, primjerice, biologije ili zemljopisa kroz medij engleskog jezika.

Tematske jedinice iz različitih predmeta obrađuju se kroz zabavne aktivnosti osmišljene da iskoriste dječju prirodnu želju za otkrivanjem novog, za istraživanjem i učenjem. Cilj metode je dvostruk; ostvariti napredak u polju stranog jezika i proširiti znanje iz drugih područja, pridonoseći tako cjelokupnom razvoju djeteta u obrazovnom i socijalnom smislu.

Program ENGLISH THROUGH SCIENCE odvija se jednom tjedno po jedan školski sat (u trajanju od 60 minuta) u kasnijim popodnevnim terminima ili u kombinaciji popodnevne i jutarnje smjene. Nastavne materijale djeca slušaju i gledaju kod kuće održavajući tako stalnu izloženost jeziku i cjelinama koje se obrađuju na nastavi.

Za sve informacije, upise i rezervacije obratite se mailom ili nazovite na 095/1111 333.