Za djecu školskog uzrasta (7 do 12 god.) donosimo novi tečaj Primary Plus koji uključuje kombiniranu nastavu u učinonicama s nastavom preko Zooma. Primary Plus programi (koje imamo u varijanti njemačkoga i španjolskoga jezika) odvijaju se 2 puta tjedno:  jednom tjedno 60 minuta u učionici i po 30 minuta preko Zooma!

Ako svaki „cloud“ ima „silver lining“ kao što poslovica kaže, onda je „silver lining“ zatvaranja zbog COVIDA-19 za našu školu svakako bilo iskustvo nastave preko Zooma.  Lockdown nas je natjerao da se sa Zoomom upoznamo brzo, da ispočetka osmislimo izvođenje nastave u potpuno novom mediju te da iskoristimo ne samo neslućene mogućnosti koje pružaju novi alati i tehnologije, već i komfor rada i učenja od kuće.

Odlične reakcije naših polaznika i roditelja doveli su nas do uvođenja novog KOMBINIRANOG modela za nastavu ŠPANJOLSKOG i NJEMAČKOG jezika za djecu školskog uzrasta. Kao i svi naši programi, Primary Plus odvija se u malim grupama (4 do 8 polaznika), te osim rada uz udžbenik uključuje i redovito gledanje zabavnih didaktičkih videomaterijala. Nastava u programu PRIMARY PLUS uključuje mnoštvo igara, kako u fizičkom, tako i u virtualnom svijetu, te veselu i interaktivnu nastavu, s ciljem da se dijete dobro osjeća, dobro zabavi i mnogo toga nauči!