Primary je program učenja engleskog jezika namijenjen djeci školskog uzrasta koji se, ovisno o dobi i predznanju polaznika, izvodi kao tečajevi Green, Orange, Bronze, Silver i Gold. Kao i za program Pre-primary, riječ je o tečajevima jednistvenima u Hrvatskoj, kako  zbog materijala koje koristimo, tako i zbog načina izvođenja mašštovite, zabavne i dinamične nastave.

I ovdje nam je cilj da djeca budu djeca, da uče kroz igru i u malim grupama, da najveći dio sada provedu na podu u opuštenim, veselim i zabavnim aktivnostima. Kao i u programu Pre-Primary, nastava je pomno osmišljena i visoko strukturirana, a nastavnici uvježbani, stručni, motivirani i uvijek nasmijani! Aktivnosti, igre, jezične strukture i nastavni materijali, iako jako zabavni, složeniji su primjereno djetetovoj dobi, potrebama i mogućnostima.

Program Primary odvija se jednom tjedno po jedan školski sat (u trajanju od 60 minuta) u kasnijim popodnevnim terminima ili u kombinaciji popodnevne i jutarnje smjene. Nastavne materijale djeca slušaju i gledaju kod kuće održavajući tako stalnu izloženost jeziku i cjelinama koje se obrađuju na nastavi.

Za razliku od programa Pre-Primary kojeg izvodimo i u varijanti španjolskog i njemačkog jezika, Primary je program učenja engleskog jezika za školarce, dok za djecu školskog uzrasta za učenje njemačkog i španjolskog jezika imamo program Primary Plus.

Za sve informacije, upise i rezervacije obratite se mailom ili nazovite na 095/1111 333.